Tårar

Jag hatar ättika men det är tydligen ett måste när man picklar lök och just pickla lök var det jag var sugen på. Köpte tom en mandolin för att kunna skiva rödlöken proffsigt tunn. Konstaterade när jag öppnade ättikeflaskan att det luktar salubrin om eländet men nu har jag kokat en 1, 2, 3 lag och lagt ner all lök i. Imorn ska jag smaka om det inte är gott kan jag ju alltid lägga det på myggbett.


Snygg bild va? Trattisarna har jag faktiskt torkat själv…huslig som få.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: