Paprika

Fattar inte det här med paprika. Varför måste det ligga ett par bitar skivad, röd paprikaelände i min goda köpemacka med salami brie. Vill man vara grönsaksPK och lägga i nåt för sakens skull? Göra mackan snygg med den röda färgen (vilket iofs är en ursäkt jag köper rätt av). Det finns faktiskt ett helt gäng olika saker man skulle kunna stoppa i som dessutom smakar gott; rädisor, jordgubbar, mer brie, tomat, kakor, apelsin, gurka, mm. För mej hamnar paprika i gruppen livsmedel jag gärna ignorerar, ihop med russin och inlagd gurka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: