Volvo Cars V90

Det verkar som det finns två ställe i Uddevalla där jag tillbringar stora delar av min fritid, Kerstin på Torget och Volvo Brandt. Igår var det dags för sommarhjul på och jag satt som vanligt i den lilla myshörnan i bilhallen och väntade (ja på Volvo Brandt alltså). Ute i bilhallen var det stort pådrag, två bilar stod övertäckta, jättefond med stad, utan Zlatan och två bildskärmar. En man i sina bästa år stod och försökte peppa den osedvanligt dönickiga publiken, som jag gissar var de flesta av stans bilförsäljare. Mannen, snygg, proper, göteborgare och någon typ av VD på Volvo gjorde verkligen sitt bästa. Han visade bilder, pratade om bakaxlar, bagageutrymme, nån kant som kommit tillbaka, miljösiffror/statistik och modeller. Berättade en, enligt mej, kul episod från arbetet med den nya bilen. Han tillochmed slet av hästtäckena som låg över bilarna…

Vet inte riktigt vad publiken gick på, antagligen ingenting för de knappt applåderade. Tråkmånsar. Hoppas de är piggare med sina kunder, annars får de inte sålt så många bilar.

Tänkte jag gjorde ett scoop när jag tog en bild till er men ser när jag googlar om det heter A B C eller V90 att någon hunnit före mej. Personligen tycker jag att den har ett saabigt bakparti.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: