Surgubbe

  
Idag blev jag en ofrivillig stämningssänkare när jag klev in i min lilla avgränsade vagn på tåget och ville sitta på min bokade plats. Mannen som blockerade den och den han själv satt på attackerade direkt med

-Varför bokar du djurvagn, när du inte har djur?

Hm…ja vad svarar man när jag bokade igår och detta var den platsen jag fick. Jag fick snart oväntad hjälp, de tre övriga männen i vagnen gav sej genast i diskussion med den grettne hundägaren och han började motvilligt resa på sej för att släppa in mej till min nu inte så åtråvärda sittplats innanför en surgubbe och i princip uppepå en surgubbes hundskrälle. Han argumenterade hela tiden för sin rätt och det idiotiska i att jag (som hade bokat plats) skulle sitta i djurvagn hos honom (som inte hade bokat). Två av mina medpassagerarvänner svarade ihärdigt emot och den tredje visade mej på en lugnare sittplats som jag måste erkänna att jag vek ner mej och tog.

Det är sen länge konstaterat att jag inte är nån speciell vän av djur men av de tre stora bestar till hundar som låg inknödda mellan säten och stolar var det ingen som var otrevlig mot mej. Bara en sån sak.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: