Champagnevinäger

Kom mej upp i lagom tid för en stillsam frukost och sen hinna träna för att på hemvägen åka till Systemet och vidare till Ica. Väl på Ica handlade jag goa, nyttiga saker att laga lunch av. Det blev en konstig blandning eftersom jag bestämde mej för att ta sånt jag ville ha, utan att fundera på om det passade ihop. Rökt lax, avocado, pesto och kålsallad med champagnevinäger i, det var planen. Kom hem, packade upp…då hände det! Helt utan styrning från hjärnan tog händerna tag i chipspåsen…hjärnan protesterade lite lamt, mat först, mat först. Händerna bara fortsatte, ryckte upp påsen och började trycka in goa, färska, spröda chips i munnen på mej.

Jag funderar…när fattade kroppen beslutet att chips skulle intagas? Var det i affären? Eller när jag packade upp? Eller fanns det där från begynnelsen?

Ps. Lunchkombon var ingen höjdare…var för sej, jättegott! …ihop, nja…fem fiskar av tio. 

 

Ett svar to “Champagnevinäger”

  1. kiwilarsson Says:

    Det är generna vet du. Genom årmiljonerna har salt o fett vart nåt vi absolut ska smälla i oss så fort vi får chansen, de som inte gillat detta har snabbt gått hädan. Dina gener verkar vara ganska beskedliga, mina ställer till med mycket oreda både här o där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: