Proteintillskott

En morgon när jag skulle äta frukost upptäckte jag att jag fått husdjur. Eftersom jag inte tycker om djur och speciellt inte bevingade, kändes det både oväntat, onödigt och lite obekvämt. Det var nu morgon och som brukligt när det gäller mej är att sommartid gäller, dvs nån har snott en timme…varje morgon. Så mina bevingade gäster fick tåla sej en dag utan uppmärksamhet från mej.

På kvällen åkte soppåsar, Ajax och dammsugarn fram. De hade nämligen haft den goda smaken att sätta bo i mitt skafferi…på och jag gissar i mjölpåsar mm. Det var inga direkt pigga odjur, de följde snällt med ner i soppåsen så efter en kvart var det knalltomt i hyllor och burkar…

Det jag egentligen vill komma fram till var inte att tjata om mina söta husdjur utan insikten min kompis gav mej…såna där gråa småvingar fick hon på köpet i ekologiskt mjöl. AHA sa jag som i julas hade en liten bakknäpp och ville va redig. Då hamnar jag plötsligt i ett annat trippeldilemma.
Om jag vill baka, ska jag köpa besprutat för att slippa ovälkomna husdjur? Eller köpa ogiftigt men då måste jag baka slut på allt OCH om jag köper eko, var är djuren innan dom syns?
Känns som bakning inte är aktuellt längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: