Depp

Det tog tre dar…sen började den stora flyttdeppen. Idag har det vart synd om mej nästan hela dan. Här är ALLDELES för mycke folk, ÖVERALLT. Helst vill dom va runt mej. Puttar gärna på mej när de går ur tåget och jag står kvar. INGEN hejar…INGEN. Jättekonstigt, i Uddevalla hejar alla och dom som inte hejar på mej hejar jag på.

Men ingen risk att jag ger upp efter tre dar. Det är faktiskt så att solen lyst hela dan. Jag tänker börja heja så kanske de hejar tillbaka. Var på Hötorget, där är fint och frukt/blom/grönsakssäljarna är jättetrevliga. Gick in på Hötorgshallarna, megamysigt och såna där småbutiker med Mezemat, oliver, ost, korv, musslor, bröd OCH ett Systembolag där man handlar över disk. Med en riktig servicesäljare på insidan, en flaska rödvin. När jag kom hem hade jag fått en massa bilder på familj och vänner jag beställt för att sätta upp på väggen…det blev fint OCH finns plats för fler. Alla kom inte med 🙂

Så jodå, det funkar allt men kommer nog hem så ofta det går.

2 svar to “Depp”

  1. Leif Says:

    Förändringar brukar oftast bli till det bättre, detta brukar jag intala mig själv med hyfsad framgång! Jag är övertygad om att du kommer att lyckas förändra 08-orna till det bättre, faktum är ju att sth är en rätt fin stad om den bara inte var så full av…:-) Lägg dig bara inte till med någon 08-dialekt! Och vem vet, skaffar du fram en lämplig lokal och lite skivstänger så kanske vi kommer upp till dig hela högen…….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: