Säck!

Drog igång ett litet målarprojekt i köket. (Alla som målat vet att det inte finns några små målarprojekt eftersom man ändå måste fram med slipgrejer, stege, tejpa, täcka, dammsugarn, färg, penslar och allt annat bös. Plus att alltihop behöver stå kvar i ett par dar tills man målat alla varv som behövs.)
I periodvilan tog jag fram en svart plastsäck…mmm, svart plastsäck är en sån underbart bra uppfinning. Jag gick igång, som vanligt. Bara tanken på att få åka till tippen och slänga massa onödigheter gör mej lycklig.
Så när intorkade rollers och döda hyacinter hade hamnat i säcken gick jag på desperat vandring efter fler offer…vadsomhelst går bra. Ska verkligen granen stå kvar? Enriset som stuckit gäster i fötterna rök direkt.

Jag är inte klar än…ser ni mej med säcken, håll i barn, hundar och annat löst…nja, barn får eventuellt va ifre.

2 svar to “Säck!”

  1. Leif Says:

    Har man följt dig så får man intrycket att ditt residens är av tämlig hygglig areal. Det har ju slipats, målats, fejats, skruvats, borrats, dekorerats och möblerats om vartannat. Bara verktyg- och målarpytsavdelningen måste väl uppta en 70-100m2…..?

    • exetfunderar Says:

      Har man följt mej kan man kanske också ana tendenser till överdrifter… 🙂 Men jag kan bara säga att ska det göras så ska det göras ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: