eller chaufför

När man ska åka från en småstad till en annan för att jobba och sen på kvällen ta sej från den andra småstaden till en tredje för att träna så är det upplagt för komplikationer. Speciellt när man bara bott i området i ca 29 år och 4 månader. ”Man” går i detta fallet utmärkt att byta ut mot ordet ”jag”.

Till Åhléns Trollhättan gick det utmärkt imorse, också därifrån till Överby för en snabb shoppingtur funkade bra. Därefter gick det mesta fel La mej i fel fil och fick köra tillbaka över bron för att svänga upp i rondellen och återigen över bron men åt rätt håll den här gången.
Fridochfröjd in i Vänersborg och fram till korsningen Vattenpalatset, hade verkligen hoppats på att Friskis skulle ligga innan just det korset för det är enda stället jag hittar till i Vbg.
Nix…nu började tiden rinna ut och jag fick ta upp telefonen och ringa och få en vägbeskrivning. Till slut kom jag rätt och syftet med övningen kunde börja, träna Cirkelfyspass med Alexander och ett gäng motionärer. Allt som prep inför min utbildning. Kul pass, trött överallt och ont imorn.

Nu skulle man ju kunna tro att det bara var att köra samma väg tillbaka som dit…NEJ DET VAR DET INTE!!!
Jag vill ha en sån där bilbanebil som killen i reklamen har. Cool snabb liten racer som kör i ett spår, ja som farfarsbilarna på Liseberg fast snabbare. Det hade passat mej.
Körde fel på hemvägen också 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: