Brev till Key Code

Kära Bloggvänner, dettta är ett riktigt brev som jag skickade igår. Samtalet från Key Code var betydligt otrevligare än jag kunnat beskriva i den här texten…får jag svar får ni naturligtvis veta 🙂

Hej!
När jag för fjärde gången på några dagar blir uppringd av samma nummer och för första gången inte får en lur i örat när jag svarar så får jag prata med en av era säljare. Som när jag påtalat de tidigare uppringningarna blir hyfsat överlägsen och förklarar för mej att det fattar du (jag alltså) väl att det inte är han som sitter och ringer själv utan en dator och då blir det faktiskt fel ibland, helt naturligt.
Jaha men förlåt då.

Högt och utan märkbar andning fortsätter han samtalet.

Till slut är vi överens om vem han är och var han ringer från och att jag faktiskt har affärer ihop med Key Code. Vilket jag btw är nöjd med. Nyckelbrickor som sätts på nycklar och gör så de hittar tillbaka till mej.
Vid det här laget har jag förklarat ett par gånger att han ringer på min tjänstetelefon och att jag är på jobbet och inte har tid med honom. Efter en lång irriterad förklaring om vad han säljer, vad det kostar mm. säger jag att det låter intressant men att jag inte vill köpa på telefon utan ber honom skicka uppgifterna på posten hem till mej.
Då blir jag uppläxad igen… De har minsann skickat ut reklam om det här med alla uppgifter och det borde ligga hemma hos mej. Tror jag att de skulle lura mej? Företaget är stabilt och har funnits i siochså många år respektabla bla bla bla
Här försöker jag igen få stopp…har ju sagt hur jag vill ha det och att jag jobbar…

Måste säga att jag för första gången bara la på luren…han slutade inte prata…inte ens då. Det ”roliga” är att om han skickat papperen till mej hade jag troligtvis köpt tjänsten. Nu kommer jag inte att göra det.

Min fråga är, ingår det verkligen i er försäljningstaktik att behandla en kund ,som ni dessutom redan har, som en mindre vetande, respektlöst och rent av otrevligt? En bra förklaring skulle va lämpligt och önskvärt.

Tack
Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: