Vid frukostbordet…

Hur kan inlagd gurka vara krispig? Kingen hävdar bestämt att Björnekullas Krispiga inlagda Gurka är krispig. Jag är skeptisk, kan inte förstå hur något inlagt, blött kan va krispigt men eftersom jag inte äter sånt där går det inte att överbevisa.
En annan sak är det här med bröd. Kingen vill ha kritvitt bröd lättätet, lättsk..et om man säger. Det enda jag begär är att det ska va lite brunt färgämne i så det KÄNNS nyttigare.

😉 Krispigt är ordet sa Bill.

2 svar to “Vid frukostbordet…”

  1. Xantippa Says:

    jag har annars hört att man blir hård i magen av vitt bröd.
    Hur blir man då av mörkt tror du?

  2. exetfunderar Says:

    Lös…om man äter äkta mörkt. Inte vitt med soja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: