Manitoba Cream

Har förstått att bakblogga är det coolaste man kan göra nu. Av en händelse så bakade jag igår…så varför inte göra två flugor på smällen? Fram med kameran…baka på…och hoppas på det bästa…ja att brödet ska bli ätbart iaf SE ätbart ut 🙂
Blev i förrförra veckan bjuden på ett kanongott bröd som innehöll ett specialmjöl med mycket proteiner och gluten, Manitoba Cream som odlas på en sydsluttning i Kanada med extra kärlek och omsorg. Så nu testade jag min och hushållsassistentens förmågor…

Ja…det blev gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: